Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2012

2o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπιτς Βόλεϊ Κωφών

‎2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΩΦΩΝ ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΥ
18-19 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ BV INDOOR

Το OAKA BV Indoor σε συνεργασία με την ΕΟΑΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών) θα οργανώσει το 2ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωφών Μπιτς Βόλεϊ (Π.Π.BV.Κ) με σκοπό τη διαλογή των ομάδων για τη στελέχωση της Εθνικής ομάδας BV Κωφών που θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωφών Alanya της Τουρκίας το Σεπτέμβρη του 2012. Λόγω το δραστικών περικοπών που βιώνει η ΕΟΑΚ, το OAKA BV Indoor θα προσπαθήσει να συγκεντρώσει τα χρήματα για την αποστολή της Εθνικής Ομάδας BV Κωφών στη Τουρκία και θα αναλάβει την προετοιμασία της.
Στο 2ο Π.Π.BV.Κ δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Έλληνες Κωφοί με ποσοστό αναπηρίας 50% και άνω και θα διεξαχθούν οι παρακάτω κατηγορίες :
• Ανδρών 2 x 2
• Γυναικών 2 x 2
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
Παρασκευή 17 Αυγούστου (Προκριματικοί αγώνες)
09:30 Παρουσία Ομάδων
09:45 Τεχνική Σύσκεψη
10:00 Έναρξη Αγώνων
Σάββατο 18 Αυγούστου (Κανονικοί αγώνες ταμπλό)
09:30 Παρουσία Ομάδων
09:45 Τεχνική Σύσκεψη
10:00 Έναρξη Αγώνων

*** ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ****
Δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων γίνονται δεκτές έως Πέμπτη 16 Αυγούστου στις 6 μ.μ. Με e-mail στο contact@oakabeachvolley.gr η κινητό με SMS στο κινητό 6950429059 με τα εξής στοιχεία για κάθε παίκτη:
Όνομα, επώνυμο, διεύθυνση και κινητό επικοινωνίας.
Ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών θα πραγματοποιηθούν προκριματικοί αγώνες. Οι ομάδες θα ειδοποιηθούν την Πέμπτη 16 Αυγούστου με κινητό για το πότε θα προσέλθουν.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ – ΟΜΙΛΟΙ
Αναλόγως των συμμετοχών θα επιλεχθεί το σύστημα ταμπλό μέχρι 8 ομάδες για κάθε κατηγορία με διπλό αποκλεισμό. Σε περίπτωση που γίνουν πολλές αιτήσεις τότε θα προηγηθούν προκριματικοί αγώνες την Παρασκευή. Οι πρώτες 4 νικήτριες ομάδες ή αθλητές του προηγούμενου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος περνάνε απευθείας στο ταμπλό.
Όλοι οι αγώνες για κάθε κατηγορία θα είναι 2 σετ στα 21 και tie - break στα 15.
Οι κανονισμοί σύμφωνα με τους διεθνής κανονισμούς της FIVB του Beach Volley.

ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Οι δυο πρώτες ομάδες από κάθε κατηγορία (Ανδρών – Γυναικών) θα αποτελέσουν το βασικό κορμό της Εθνικής Ομάδας Μπιτς Βόλεϊ Κωφών για το παγκόσμιο της Τουρκίας 2012 που θα διεξαχθεί στην Αλανιά (Alanya) 12-18 Σεπτεμβρίου. Οι υπόλοιπες ομάδες θα είναι αναπληρωματικές σε περίπτωση αδυναμίας συμμετοχής για οποιοδήποτε λόγο των πρώτων.
Επίσης οι νικήτριες ομάδες μετά το πέρας του Τουρνουά θα μπούνε σε πρόγραμμα προετοιμασίας υπό τη υποστήριξη του ΟΑΚΑ BV Indoor μέχρι την αποστολή στο Παγκόσμιο. Το ΟΑΚΑ BV Indoor θα συνεχίζει να στηρίζει την προσπάθεια της εθνικής ομάδας BV Κωφών για τους Παγκόσμιους Αγώνες του 2012 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών στην Βουλγαρία του 2013.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Άμεση πρόσβαση με συγκοινωνία
• Τρένα
• ΗΣΑΠ :( Περπατώντας 4 λεπτά ) Στάση 'ΣΤ.ΕΙΡΗΝΗΣ'
• ΗΣΑΠ / ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ :( Περπατώντας 6 λεπτά ) Στάση 'ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΕΡΑΝΤΖΙΩΤΙΣΣΑ'
• Λεωφορεία
• Χ40 :( Περπατώντας 2 λεπτά ) Στάση 'ΕΙΡΗΝΗ', ΟΑΚΑ-ΑΧΑΡΝΑΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ(EXPRESS)
• Χ41 :( Περπατώντας 5 λεπτά ) Στάση 'ΕΙΡΗΝΗ', ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ-ΑΧΑΡΝΑΙ-ΟΑΚΑ(EXPRESS)
• 410 :( Περπατώντας 5 λεπτά ) Στάση 'ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΕΡΑΝΤΖΙΩΤΙΣΣΑ', Ο.Α.Κ.Α.-ΑΝΩ ΜΕΛΙΣΣΙΑ
Επίσης μπορείτε να δείτε το στίγμα του γηπέδου στο χάρτη της Google εδώ βρείτε στην ιστοσελίδα http://www.oakabeachvolley.gr/contact
ΠΗΓΗ: fb επιτροπή νεολαίας Κωφών Νοτιοδυτικής Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: