Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2009

Εξετάσεις Επάρκειας 2009

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους πως οι αιτήσεις για την εξέταση της Επάρκειας έχουν σταλεί στις σχολές.
Όσοι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περάσουν να την συμπληρώσουν και να δηλώσουν συμμετοχή.
Προθεσμία αίτησης έως 17 Ιουνίου 2009.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν 10 Ιουλίου έως 12 Ιουλίου 2009(Για Αθήνα και Πάτρα) Περισσότερες πληροφορίες: http://www.omke.gr/index.php?act=viewProd&productId=66

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαίρετε!Ψάχνοντας πληροφορίες για την νοηματική έπεσα πάνω στο blog.Μένω στην Αθήνα, έχω βρει κάποια κέντρα εκμάθησης της νοηματικής αλλά θα ήθελα και την γνώμη κάποιου πιο ενημερωμένου!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα Ανώνυμε/η! Ξεκίνησα μαθήματα νοηματικής τον Ιανουάριο στο Εθνικό Ίδρυμα Κωφών στους Αμπελόκηπους (επειδή μας κάλεσαν να ξεκινήσουμε στα μέσα της χρονιάς, κάναμε πιο εντατικά μαθήματα, 6 ώρες τη βδομάδα). Χτες τελείωσαν τα μαθήματα του πρώτου έτους, και δεν έχω μετανιώσει ούτε στιγμή που ξεκίνησα να μαθαίνω νοηματική! Είναι ενδιαφέρον, διαφορετικό και πιστεύω θα σε ενθουσιάσει! Τα μαθήματα είναι δωρεάν σε αυτή τη σχολή, μπορείς αν θέλεις να κάνεις αίτηση ώστε να μπεις σε τμήμα από τη χρονιά που μας έρχεται. Όπως και στις ιδιωτικές σχολές, πρέπει να συμπληρώσεις 4 έτη σπουδών για να δώσεις για την επάρκεια. Όποια άλλη απορία έχεις, ευχαρίστως να σε βοηθήσω αν μπορώ!

Ανώνυμος είπε...

pou mporo na parakoloouthiso mathimata noimatikis?

Spiros Xanthopoulos είπε...

eksartate se poia perioxi eisai...

candy είπε...

στα ιωαννινα υπάρχει κέντρο εκμαθησης της νοηματικης γλώσσας?

Για τη Νοηματική είπε...

http://eidikiagwgi.blogspot.com/2009/03/blog-post_16.html