Translate

Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

Αγγλική και Ιταλική Νοηματική Αλφάβητος





5 σχόλια:

KaterinaF είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,

Ξέρετε που μπορώ να αναφερθώ για εκμάθηση νοηματικής στα αγγλικά και γενικότερα σε αλλες ξένες γλώσσες? Είμαι απο Θεσσαλονίκη και γνωρίζω για το κέντρο νοηματικής που υπάρχει εδώ για ελληνικά.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Spiros Xanthopoulos είπε...

Καλησπέρα Κατερίνα. Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, δύσκολα θα βρεις κάποια σχολή νοηματικής που να διδάσκει ξένη νοηματική.

Το πιο πιθανόν είναι να βρεις όμως κωφούς που γνωρίζουν την συγκεκριμένη γλώσσα. Μόνο σε αυτή την περίπτωση θα μπορέσεις να μάθεις κάποια νοήματα και πάλι φυσικά όχι όλα.

Για τη Νοηματική είπε...

Γειά σου Κατερίνα,
θα συμφωνήσω με τον Σπύρο,δεν υπάρχει μεχρι στιγμής τουλάχιστον, σχολή εκμάθησης της Αγγλικής Νοηματικής ή άλλης ξένης γλώσσας,παρόλα αυτά θα μπορούσες να κατεβάσεις το πρόγραμμα Camfrog, με το οποίο μπορείς να επικοινωνήσεις με πάρα πολλά κωφά άτομα απο όλο τον κόσμο και να μάθεις εκεί τα πάντα!Στην αρχή ίσως η επικοινωνία να είναι δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη.Φυσικά θα χρειαστεί να συνδέσεις και μια κάμερα στον υπολογιστή σου. Καλή εξερεύνηση στο χώρο της ξένης Νοηματικής Γλώσσας! :)

Για τη Νοηματική είπε...

Καλημέρα! Εν όψη των Ολυμπιακών Αγώνων Κωφών στην Ελλάδα το 2013-μπορείτε να δηλώσετε εθελοντική συμμετοχή- στις σχολές Θα αρχίσουν, αν όχι απο του χρόνου,σίγουρα τον επόμενο χρόνο να μπαίνουν μαθήματα εκμάθησης της Διεθνής Νοηματικής!Είναι ένα νέο που έπρε΄πε να το αναρτήσω!!! ;))

Ανώνυμος είπε...

“..Η Πολιτεία, αναγκάζεται να λάβει αυτή την απόφαση, ως συνέπεια της κακής οικονομικής συγκυρίας. Σε καμία περίπτωση η απόφαση αυτή δεν αποτελεί έλλειψη θέλησης ή πολιτικής βούλησης. Πιστεύουμε και στηρίζουμε το αθλητικό κίνημα των κωφών και των ανθρώπων με αναπηρία....” δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ.Αηδόνης."

Είναι ντροπή και αίσχος. Αλλά παρολα αυτά στηρίζουν τουσ ανθρώπους με αναπηρία. Ντροπή. Το φαγοπότι των κανονικών ολυμπιακών και των special ξέραν να το κάνουν. Ελπίζω τουλάχιστων οι κωφοί που διαβάζουν αυτό να πάνε στις κάλπεσ και να τουσ μαυρίσουν όλους.

Προβολές

Εκπαιδευτική τηλεόραση και Νοηματική!

Η Εκπαιδευτική τηλεόραση εν μέσω κορωνοϊού αναμεταδίδει καθημερινά, στις 10.00 το πρωί,  μαθήματα για τα παιδιά του δημοτικού. Παράλληλα,...

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

Αναγνώστες