Translate

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Grundtvig Break the silence in Czech Republic 2013

Ένα βιντεάκι από το πρόγραμμα ανταλλαγής νέων στην Τσεχία που πραγματοποιήθηκε φέτος.Μία ιστορία με φωτογραφίες, των οποίων τα σχόλια έχουν να κάνουν με δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν μέσα σε αυτές τις 10 μέρες.

Αυτές οι δραστηριότητες περιελάμβαναν:
Παιχνίδια για να "σπάσει ο πάγος", παιχνίδια εμπιστοσύνης, Εκμάθηση Βασικών Διεθνών νοημάτων,ευαισθητοποίηση -ενημέρωση για το πως επικοινωνούμε με έναν Κωφό, Ποίηση, Μουσική, Θέατρο, Χειροτεχνία, διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα,επίσκεψη σε "κωφό" καφέ!,επίσκεψη σε σχολείο κωφών(το οποίο ήταν τεράστιο και τα είχε ΟΛΑ (μέχρι και εκκλησία!),παρουσίαση της ιστορίας των κωφών,παρουσιάσεις απο την κάθε χώρα με πληροφορίες που αφορά την ίδια την χώρα, επισκέψεις στην πόλη Πράγα(!), επισκεφθήκαμε απο μουσεία μέχρι εστιατόρια και καφέ της πόλης..α! και πέσαμε και πάνω σε φεστιβάλ ζωντανής μουσικής και σε παραδοσιακή αγορά που τα περιείχε όλα, την οποία συνηθίζουν να στήνουν το Πάσχα. Και πολλά πολλά άλλα που πρέπει να τα βιώσετε και όχι να τα μάθετε απλά!

Στη συνέχεια, μερικά από τα παιδιά που συμμετείχαν μοιράζονται την εμπειρία τους μαζί σας. Απολαύστε τα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Προβολές

Εκπαιδευτική τηλεόραση και Νοηματική!

Η Εκπαιδευτική τηλεόραση εν μέσω κορωνοϊού αναμεταδίδει καθημερινά, στις 10.00 το πρωί,  μαθήματα για τα παιδιά του δημοτικού. Παράλληλα,...

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

Αναγνώστες