Translate

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Πρόγραμμα ανταλλαγής νέων(Break your Barriers)στη Γαλλία!!!!

14-20 Μαρτίου...Αξέχαστη εβδομάδα!


"Break your Barriers"...ήταν ένα πρόγραμμα ανταλλαγής νέων το οποίο έφερε κοντά 30 άτομα,Κωφούς και Ακούοντες, από 6 διαφορετικές χώρες(!!!) ηλικίας από 18 έως 30 ετών:

Τσεχία, Εσθονία, Γαλλία,Ελλάδα,Ιταλία και Πορτογαλία.

Όλες οι ομάδες από κάθε χώρα συναντήθηκαν στη Γαλλία σε ένα χωριό λίγο πιο έξω από το Metz, το Arry!

Σκοπός ήταν η επικοινωνία μεταξύ μας ακόμη και αν δεν υπήρχε κοινή γλώσσα, ακόμη και αν η κουλτούρα είναι διαφορετική!...."Ξεπέρασε τα όρια σου"!"Σπάσε τα τείχη σου"! Όπως θέλει ο καθένας μπορεί να το μεταφράσει!Ένα είναι σίγουρο:Ο σκοπός επετεύχθη!! Όλα τα παιδιά επικοινώνησαν και συμμετείχαν το ίδιο σε παιχνίδια και δραστηριότητες! Παντού υπήρχε ΜΙΑ γλώσσα, αυτή της καρδιάς!

6 διαφορετικές χώρες, 12 διαφορετικές γλώσσες, ενώθηκαν σε μία.Καινούρια άτομα, άλλες συνήθειες, νέες γνώσεις, καινούριες εμπειρίες..νέες φιλίες...Ίσως είναι Καλύτερα να αφήσω τα λόγια και να πιάσω να ανεβάζω βίντεο και φωτογραφίες! Πάρτε μια γεύση...Και για όσους ενδιαφέρονται, το πρόγραμμα θα ξαναγίνει γιατί υπήρχε μεγάλος ενθουσιασμός...οπότε...το νού σας! ;)














1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πραγματικά απίστευτο και μοναδικό...

Προβολές

Εκπαιδευτική τηλεόραση και Νοηματική!

Η Εκπαιδευτική τηλεόραση εν μέσω κορωνοϊού αναμεταδίδει καθημερινά, στις 10.00 το πρωί,  μαθήματα για τα παιδιά του δημοτικού. Παράλληλα,...

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

Αναγνώστες