Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011

"Βρεφοκρατούσα", Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Ευχαριστούμε πολύ τη "Βρεφοκρατούσα" και την κα. Ελένη Γατσούλη για την πρόσκληση. Παρακάτω βρίσκεται η πρόσκληση για την κοπή της πίτας εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων, Παιδιών με Κώφωση και Συνοδές Αναπηρίες.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία για Άτομα με κώφωση και Συνοδές Αναπηρίες, "ΒΡΕΦΟΚΡΑΤΟΥΣΑ" σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα γίνει την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011 στις 6.00 μ.μ., στην αίθουσα μας Δικαιάρχου 67 στο Παγκράτι.
Θα χαρούμε πολύ να είστε κοντά μας! Σας περιμένουμε!
Το Δ.Σ. της "Βρεφοκρατούσας"


και...λίγα λόγια

Ο Σύλλογος δημιουργήθηκε από γονείς παιδιών με κώφωση και συνοδές αναπηρίες, για κάθε παιδί ανεξαρτήτως φύλου και εθνικότητας για να διεκδικήσει το αναφαίρετο δικαίωμα στην εκπαίδευση και τη διαρκή μάθηση με στόχο την αυτονομία, κοινωνικοποίηση, τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους και την ελπίδα αποδοχής και ένταξης στο ευρύτερο κοινωνικό και επαγγελματικό πλαίσιο για μελλοντική εξέλιξη.

Τα παιδιά με κώφωση και συνοδές αναπηρίες φωνάζουν, μερικά με τη λιγοστή φωνούλα τους, μερικά με το εκφραστικό τους βλέμμα και άλλα με τη γεμάτη πόνο κίνηση τους: "ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ".

Στοιχεία επικοινωνίας:

Κα Καρύδη - Γατσούλη Ελένη
Τηλ.: 2107510506 και 6975738473
Ε-mail: gatsouli.eleni@gmail.com και vrefokratousa@gmail.com

Κα Αρτεμισία Παντελάκη
E-mail: artemisiapantelaki@yahoo.com
Fax: 2107511833

Κα Λούτου Χριστίνα
Τηλ.: 6932571163
E-mail: kristinal971@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: