Translate

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

"SIGN WITH ME" (part II)

Ποιοι είμαστε;

Η Ερασιτεχνική Θεατρική ομάδα Κωφών "Τρελά χρώματα" παρoυσιάζουν το έργο ...sign with me... στις 24,25 26 και 27 Ιουνίου!!!Μια παράσταση εμπνευσμένη απ το θεατρικό έργο του Βασίλη Μαυρογεωργίου,''Τι γλώσσα μιλάμε Άλμπερτ;" που παιζόταν σε παιδιά που νοσηλεύονταν σε νοσοκομεία και ιδρύματα απ το θέατρο του Νέου Κόσμου, σε σκηνοθεσία Παντελή Δεντάκη (2008-2010)
Η ομάδα,ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το Νοέμβρη του 2009 με την φιλοδοξία να παίξουμε στο ΤΕΙ Αιγαλέου (με την υποστήριξη της Κοινωνικής Υπηρεσίας ΤΕΙ) ,μιας και οι περισσότεροι ειναι φοιτητές.Λόγω παράτασης της πρεμιέρας μας στο ΤΕΙ,για το φθινώπορο του 2010,αποφασίσαμε να ανοίξουμε τα φτερά μας και να δώσουμε τη συμμετοχή μας στα εξής φεστβάλ:fringe festival 17/5, AthensArt-2010 (φθινώπορο) και στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.

Μια μικρή ''γεύση''...

Ο Άλμπερτ ζει μόνος του μακριά από την πόλη. Δεν έχει φίλους και βαριέται πολύ. Περνάει τον καιρό του πρατηρώντας τη ζωή,μέσα απ τα κυάλια του!
Μια μέρα, ξεχωρίζει κάπου μακριά το μια κοπέλα που τραγουδουσε στη ...Νοηματική Γλώσσα. Μαγεύεται απ την ομορφιά της και αποφασίζει να ψάξει να τη βρει. Πριν όμως, συναντάει τον Πάππουφ, τον γλύπτη. Ο Πάππουφ βοηθάει τον Άλμπερτ να ανακαλύψει το ταλέντο του στη γλυπτική τέχνη. Να ανακαλύψει πως όταν πιάνει το ξύλο στα χέρια του κάνει «θαύματα».
Ωσπου φτάνει η στιγμή που συναντάει την κοπέλα που μιλάει... με τα χέρια της!Την Τερέζα! Τα δυο παιδιά ερωτεύονται, όμως η μητέρα του κοριτσιού διαλύει την ευτυχία τους, λέγοντας στον Άλμπερτ ότι δεν θέλει να παντρέψει την κόρη της μʼ ένα φτωχό γλύπτη.
Έτσι ο Άλμπερτ φεύγει και μετά από πολλές περιπέτειες σε θάλασσες και στεριές καταφέρνει να γυρίσει πλούσιος. Όμως μια δυσάρεστη έκπληξη τον περιμένει.Φτάνοντας πίσω,όντας πλούσιος κ σπουδαίος ένας άλλος άντρας "υπόσχεται" ευτυχία στη Τερέζα...χωρίς τη θέλησή της!
Ο Άλμπερτ δεν απογοητεύεται. Η μεγάλη του αγάπη θα δώσει τη λύση.Δέν τον ενδιαφέρουν πλεον τα χρήματα!Ούτε κ το πόσο σπουδαίος έχει γίνει!Θέλει να μιλήσει στη δική της γλώσσα!Στη Νοηματική!Και...τα καταφέρνει!!!


ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!


Σκηνοθεσία-προσαρμογή
ΓΙΟΥΛΗ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ

Βοηθός σκηνοθεσίας
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΜΙΤΖΗ

Σκηνικά-Κοστούμια
ΜΑΡΙΑ ΧΑΝΙΩΤΑΚΗ-ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ

Μουσική επιμέλεια
ΓΙΟΥΛΗ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΜΙΤΖΗ

ΔΙΑΝΟΜΗ:
ΒΑΛΕΡΙΟ ΠΕΤΡΟΥΤΣΙ-Αλμπερτ
ΣΟΦΙΑ ΖΑΓΚΑ-Τερέζα
ΚΩΣΤΑΣ ΡΙΚΚΟΥ-Παππούs,Ληστής,Γαμπρός
ΟΛΓΑ ΔΑΛΕΚΟΥ-Εμπορος,Μάνα
ΒΙΛΜΑ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΠΟΖΟ-Έμπορος,Καπετάνιος
ΜΑΡΙΑ ΣΤΕΦΑΝΗ-Πόρνη,Μούτσος

Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων:
24,25,26 και 27 Ιουνίου στις 21.30

ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Αντισθένους 7,Νέος Κόσμος

Γενική είσοδος:10 ευρω

Τηλ. Κρατήσεων:Με sms απ τα μέλη της ομάδας,ή τηλεφωνικά στα 6976059382 και 6946209999.

*(πηγή: Facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Προβολές

Εκπαιδευτική τηλεόραση και Νοηματική!

Η Εκπαιδευτική τηλεόραση εν μέσω κορωνοϊού αναμεταδίδει καθημερινά, στις 10.00 το πρωί,  μαθήματα για τα παιδιά του δημοτικού. Παράλληλα,...

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

Αναγνώστες