Translate

Τρίτη 7 Απριλίου 2009

"Κανένα Παιδί χωρίς μολύβι και χαρτί"

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας εβδομάδας δράσης για την εκπαίδευση, το ειδικό δημοτικό σχολείο κωφών Πάτρας, το 2ο δημοτικό σχολείο Πατρών (Στρούμπειο), το δημοτικό σχολείο Ρίου και το δημοτικό σχολείο Κατριτσίου, παρουσιάζουν την Πέμπτη 9 Απριλίου, στις 8.30 την θεατρική παράσταση «Κανένα παιδί χωρίς μολύβι και χαρτί» στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου.

Πρόκειται για την κεντρική εκδήλωση της Action Aid για την Ελλάδα, που πραγματοποιείται με την συνδιοργάνωση του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, του Δήμου Πατρέων και του Δήμου Ρίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, την οποία θα συντονίζει ο δημοσιογράφος Απόστολος Βουλδής, θα μιλήσουν, ο Γεράσιμος Κουβαράς γενικός διευθυντής της Action Aid Ελλάδας, και η Λυδία Κονιόρδου, καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας.

Πηγή: Patras Blogs » Online-Press.Blog » Παράσταση με ευαισθησία

1 σχόλιο:

Για τη Νοηματική είπε...

Το συνεδριακό γέμισε και αυτό ήταν θετικό.Υπήρξε πολύ ενδιαφέρον απο το κοινό και τα παιδάκια που συμμετείχαν στην παράσταση ήταν πολύ καλά.Μια γλύκα όλα! Μπράβο στις δασκάλες αλλά και σε όλους όσοι συμμετείχαν στην διοργάνωση.Είδαμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα! Μας άγγιξαν όλα όσα διαδραματίστηκαν στη σκηνή!Και πάλι μπράβο!

Προβολές

Εκπαιδευτική τηλεόραση και Νοηματική!

Η Εκπαιδευτική τηλεόραση εν μέσω κορωνοϊού αναμεταδίδει καθημερινά, στις 10.00 το πρωί,  μαθήματα για τα παιδιά του δημοτικού. Παράλληλα,...

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

Αναγνώστες