Translate

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Περασμένο Πάρτι Επιτροπής Νεολαίας Κωφών Πάτρας....

Λοιπόν, την Παρασκευή 13-2-2009 , η Επιτροπή Νεολαίας Κωφών Πάτρας πραγματοποίησε ένα πάρτι.Το "Πάρτι των Ερωτευμένων".Δυστυχώς δεν είχα προλάβει να το αναρτήσω έγκαιρα αλλά σίγουρα τα ίδια τα παιδιά είχαν ενημερώσει αρκετό κόσμο, όπως και τους μαθητές των σχολών Ε.Ν.Γ της Πάτρας.

Στο έντυπο υλικό, πέρα απο τις πληροφορίες του σημείου συνάντησης(σωματείο κωφών Πάτρας), μας καλούσαν σε ένα πάρτι πολλά υποσχόμενο:Δώρα,παιχνίδια,μουσική,χορό,φαγητό,αναψυκτικά ή ποτό και, πολλή διασκέδαση.

Αυτή τη φορά παρεβρέθηκα κι εγώ και ΔΕΝ το μετάνιωσα καθόλου!! Όλα όσα μας "υπόσχονταν" έγιναν τελικά πραγματικότητα!
Δυνατή μουσική σε οδηγούσε κατευθείαν στο σωματείο, ο χώρος γεμάτος απο κόσμο μικρούς και μεγάλους! Πηγαδάκια,νέες γνωριμίες,νέα πρόσωπα και "παλιά" συζητούσαν πότε με τον έναν πότε με τον άλλον!Ακολούθησε φαγοπότι και χορός. Η καλή διάθεση φάνηκε απο την αρχή και στη συνέχεια έδωσε ρεσιτάλ!Περασμένες 12.00 η Αλεξία(μέλος της επιτροπής Νεολαίας) δέχτηκε μια τούρτα έκπληξη και ετσι γιορτάσαμε μαζί της την γενέθλιο μέρα της!
[Αλεξία εύχομαι οι μέρες σου να είναι πάντα όπως αυτή των γενεθλίων σου..γεμάτη Έρωτα και αισιοδοξία!]
Ακολούθησε λαχειοφόρος και πολλά δώρα μοιράστηκαν στους τυχερούς(ήμουν κι εγω μια απο αυτούς!! :) )
Η βραδιά συνεχίστηκε ΟΝΤΩΣ με πρωτότυπα παιχνίδια, ομαδικά και ατομικά,και πολύ γέλιο! Μετά απο πολλές ώρες παιχνιδιού η βραδιά εκλεισε κατα τις 2 το βράδι(εκτός απο αυτους που παρέμειναν γεμάτοι ενέργεια και συνέχισαν με μεταμεσονύκτια έξοδο!)

Ήταν μια αξέχαστη βραδιά, αληθινά γεμάτη διασκέδαση και παιχνίδι! Ακόμη και σήμερα φέρνω στο μυαλό μου εικόνες και καταστάσεις και το χαμόγελο είναι μονίμως στο πρόσωπό μου.
Να είστε πάντα καλά να διοργανώνεται και άλλες όμορφες εκδηλώσεις!

Αφιερωμένο στην Νεολαία Κωφών Πάτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Προβολές

Εκπαιδευτική τηλεόραση και Νοηματική!

Η Εκπαιδευτική τηλεόραση εν μέσω κορωνοϊού αναμεταδίδει καθημερινά, στις 10.00 το πρωί,  μαθήματα για τα παιδιά του δημοτικού. Παράλληλα,...

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

Αναγνώστες