Translate

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

Χίλιες θέσεις εργασίας για ΑμΕΑ

Στην προκήρυξη χιλίων θέσεων εργασίας στο δημόσιο τομέα για άτομα με αναπηρία και άλλες ειδικές ομάδες το προσεχές χρονικό διάστημα και την έναρξη της σχετικής διαδικασίας για τον ιδιωτικό τομέα στα τέλη Νοεμβρίου, προχωρά η κυβέρνηση.

Αυτό προανήγγειλε η υφυπουργός Απασχόλησης Σοφία Καλαντζάκου, απαντώντας σε Επίκαιρη Ερώτηση της Βουλευτού του ΛΑΟΣ Δήμητρας Αράπογλου με θέμα «Προσλήψεις μέσω ΟΑΕΔ για τη μέριμνα στην απασχόληση προσώπων ειδικών κατηγοριών σύμφωνα με το Νόμο 2643/98.» Παράλληλα, η κ. Καλαντζάκου, γνωστοποίησε την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην επανεξέταση και αναμόρφωση της υφιστάμενης νομοθεσίας, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε λεπτομέρειες.

Η κ. Καλαντζάκου δήλωσε πως για την προκήρυξη σχετικά με το δημόσιο τομέα, έχει ήδη υπογραφεί η Υπουργική Απόφαση και έχει προωθηθεί για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Με την Υπουργική Απόφαση καθορίζονται: α) ο τύπος του ειδικού εντύπου της αίτησης - υπεύθυνης δήλωσης και β) τα δικαιολογητικά που θα καταθέσουν στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή του Ν. 2643/1998 οι υποψήφιοι προς τοποθέτηση στις θέσεις εργασίας που θα προκηρυχθούν. Μετά τη δημοσίευση της Υπουργικής Απόφασης θα αποσταλεί στις 14 υπηρεσίες του ΟΑΕΔ που είναι αρμόδιες να εκδώσουν την προκήρυξη για την περιοχή ευθύνης τους.

Πηγή:"Αθήνα 9,84"

Δείτε και άλλα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Προβολές

Εκπαιδευτική τηλεόραση και Νοηματική!

Η Εκπαιδευτική τηλεόραση εν μέσω κορωνοϊού αναμεταδίδει καθημερινά, στις 10.00 το πρωί,  μαθήματα για τα παιδιά του δημοτικού. Παράλληλα,...

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

Αναγνώστες